Trīs līdzdibinātāji lems, kas jāmaina Daugavpils reģionālās slimnīcas darbā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils pilsētas domē notikušajā kārtējā preses konferencē vicemērs Vitālijs Azarevičs paziņoja, ka esot saņēmis Veselības inspekcijas aktus par Daugavpils reģionālajā slimnīcā veikto pārbaudi. Pagaidām neesot saņemti KNAB un Valsts kontroles pārbaužu akti.

V.Azarevičs paziņoja, ka Veselības inspekcija patlaban izskata mūsu slimnīcā notikušo atsevišķu gadījumu. Pēc Veselības inspekcijas pēdējās pārbaudes slimnīcai tika noteikts līdz gada beigām novērst noteiktus trūkumus slimnīcas darbā.

Vicemērs neizpauda, kādi trūkumi tika konstatēti un kādā veidā tie tiks novērsti, atzīmējot, ka daļa trūkumu saistīta ar medikamentu uzskaiti un uzrakstu un dokumentu neatbilstību prasībām.

Savukārt, Daugavpils pilsētas pašvaldības priekšsēdētāja Ž.Kulakova atgādināja, ka slimnīcai esot trīs līdzdibinātāji – Daugavpils pilsētas pašvaldība, Daugavpils novada pašvaldība un Ilūkstes novada pašvaldība – kuri esot vienlīdz atbildīgi par slimnīcas attīstību. Pēc Ž.Kulakovas vārdiem, visi trīs līdzdibinātāji pēc pārbaužu dokumentu saņemšanas lems, kas jāmaina slimnīcas darbā.


Написать комментарий