Starptautiskā ultramaratona asociācijas prezidents apmeklēs Daugavpili, lai apspriestu sacensību rīkošanu

foto breastcancerbydrruddy.com
foto breastcancerbydrruddy.com

Sestdien, 8.decembrī, Daugavpili apmeklēs Starptautiskā ultramaratona asociācijas prezidents Dirks Strumans, lai apspriestu Pasaules čempionātu 100 km skrējienā, kas, iespējams, notiks Daugavpilī 2014.gadā. Vizīte liecina, ka, visdrīzāk, minētais čempionāts notiks mūsu pilsētā.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs portālam Gorod.lv pastāstīja, ka pašvaldība ir konceptuāli apliecinājusi savu vēlmi rīkot šāda mēroja sacensības Daugavpilī, tāpēc asociācijas pārstāvji ieradīsies pilsētā, lai iepazītos ar tās infrastruktūru un apspriestu tehniskos jautājumus.

Asociācijas pārstāvji jau redzējuši trasi un bijuši pilsētā, jo Daugavpilī tika rīkoti citu distanču maratoni.

Sacensību rīkošana kļūs par nozīmīgu notikumu, jo tajās piedalīsies ap 260 dalībnieku no 55 valstīm un vairāki sporta elites pārstāvji, kā arī sportistus apkalpojošais personāls, kopumā pilsētu apmeklēs ap 400 cilvēkiem.

Tiek plānots, ka maratons varētu norisināties posmā no Vienības ielas pa Daugavas ielu līdz Cietoksnim, kur līdz tam laikam tiks pabeigta plānotā rekonstrukcija. Satiksme šajā posmā tiks slēgta aptuveni uz 12 stundām, un tas diez vai sagādās lielas neērtības, jo tiks nodrošināti apkārtceļi.


Написать комментарий