KNAB aicina piedalīties video konkursā

foto: db.lv
foto: db.lv

Kā informē Arita Vīksna, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB), atzīmējot Starptautisko pretkorupcijas dienu, izsludina videoklipu konkursu, kurā aicina iedzīvotājus ar radošiem līdzekļiem paust savu nosodošo attieksmi pret korupciju medicīnā.

Konkursa darbi jāiesniedz līdz 18.janvārim.

Kas jādara?

Jāuzfilmē videoklips, kurā jāietver uzruna ar aicinājumu vērsties pret korupciju medicīnā vai nu ar spilgtu korupcijas negatīvo seku nosodījumu, vai arī ar pozitīvu vēstījumu, kā nodrošināt no korupcijas brīvu veselības aprūpi. Uzrunai ir jābūt aicinājumam pievienoties tai sabiedrības daļai, kura iestājas par godprātību un taisnīgumu, tādējādi cīnoties arī pret korupciju. Video uzrunā vismaz vienu reizi kopā vai atsevišķi jebkurā secībā jāiekļauj tādi vārdi kā „Neriskē!” un „Pievienojies”.

Kas var piedalīties konkursā?

Iesniegt video var ikviens interesents: skolēni, jaunieši un pieaugušie. Video uzrunā jāpiedalās vismaz trīs cilvēkiem, un tās optimālais garums ir līdz 30 sekundēm. Plašāk par darba izpildes nosacījumiem skatīt konkursa nolikumā.

Kā notiks vērtēšana un kādas būs balvas?

Lai noteiktu labākos darbus, KNAB komisija vērtēs to oriģinalitāti, vēstījuma emocionālo spēku, mākslinieciskumu un tehnisko izpildījumu. 1.vietas ieguvējs katrā sabiedrības grupā (skolēni, studenti, pieaugušie) saņems balvu Ls 100 apmērā, 2.vietas – Ls 70 apmērā, 3.vietas ieguvējs – Ls 50 apmērā.

Konkursa darbi kopā ar pieteikuma anketu jāiesniedz KNAB līdz 2013.gada 18.janvārim.
Konkursa nolikums un pieteikuma anketa atrodama KNAB mājaslapā.

Papildu informācija:
Arita Vīksna,
KNAB Korupcijas novēršanas nodaļa
Tel.: 67356189


Написать комментарий