Akcija “Skolēni šķiro” turpinās

foto: ludza.lv
foto: ludza.lv

Turpinās Ludzas novada pašvaldības sadarbībā ar SIA „LUDZAS APSAIMNIEKOTĀJS” rīkotā akcija „Skolēni šķiro”, informē Ludzas novada portāls. 

Nemanāmi ir paskrējis akcijas „Skolēni šķiro” otrais posms, kurā skolēni, skolēnu vecāki un vecvecāki, skolotāji un citi draugi ir vareni pastrādājuši. Ciemojoties Ludzas pilsētas ģimnāzijā un Ludzas 2.vidusskolā akcijas „Skolēni šķiro” ietvaros gaisā ir jūtama fantastiska atmosfēra, kuru akcijas dalībnieki ar savu degsmi, azartu, sāncensības garu, cīņassparu un neatlaidību ir radījuši. Un REZULTĀTI? Jā, rezultāti ir iespaidīgi!

Foto: 8.c klases audzinātāja Antoņina Tutina ar vienām no aktīvākajā akcijas “Skolēni šķiro” dalībniecēm

Šomēnes Ludzas pilsētas ģimnāzijas un Ludzas 2.vidusskolas skolēni kopā ir savākuši:

- 16,5 tūkstoši stikla taras vienību un kopā par 2 mēnešiem vairāk nekā 26 tūkstoši stikla taru vienību;
- 8,6 tūkstoši plastmasas trauku un kopā par 2 mēnešiem vairāk nekā 18 tūkstoši plastmasas trauku vienību;
- 1,9 tūkstoši tetrapaku un kopā par 2 mēnešiem 3 tūkstoši tetrapaku.

Zem šiem rezultātiem slēpjas neiedomājams darbs sākot ar akcijas priekšmeta (stikla, plastmasas pudeles, tetrapakas) atrašanu un beidzot ar nogādāšanu uz skolas konteineriem, kur skolotāju klātbūtnē katrs priekšmets tika rūpīgi uzskaitīts!

Akcijas „Skolēni šķiro” ietvaros par otrā posma un kopvērtējuma līderiem ir atzīta Ludzas pilsētas ģimnāzijas klases audzinātājas Lidijas Krokšas 7.a klase un 2.vietas ieguvēja šomēness atkārtoti ir klases audzinātājas Intas Žeikares 9.b klase. Vēlos uzsvērt, ka pašreizējā 3. vietas ieguvēja pēc kopvērtējuma klases audzinātājas Antoņinas Tutinas 8.c klase nav aiz kalniem un ar katru soli tuvāk un tuvāk tuvojas līderiem. Bet attiecīgi uz pašreizējās 3. vietas ieguvēju papēžiem min klases audzinātājas Ilgas Taukačas 5.a klase.

Kurš būs akcijas „Skolēni šķiro” uzvarētājs un galvenās balvas ieguvējs – jo klīst runas, ka notiek vietu sadalījuma maiņa?

Ieejot akcijas noslēguma fāzē Ludzas novada pašvaldība un SIA „LUDZAS APSAIMNIEKOTĀJS” izsaka lielu pateicību Ludzas pilsētas ģimnāzijas un Ludzas 2. vidusskolas skolēniem, skolēnu vecākiem un vecvecākiem, skolotājiem un atbalstītājiem un novēl izturību akcijas „Skolēni šķiro” noslēdzošajam posmam cīņā par galveno balvu 200 Ls vērtībā klases ekskursijai (pēc klases izvēles), gada zaļākās klases diplomu un sakoptu Ludzas novada vidi!


Написать комментарий