Sventē notiks Daugavpils novada 4.Atklātais čempionāts zemledus makšķerēšanā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes Sporta nodaļas vadītājs Eduards Lihoveckis pastāstīja portālam Gorod.lv, ka 2.martā uz Sventes ezera notiks Daugavpils novada 4.Atklātais čempionāts zemledus makšķerēšanā.

 

Dalībnieku pulcēšanās un reģistrācija notiks 2.martā līdz plkst.7.00 Sventes pagastā, pie Sventes  vidusskolas, pēc tam visi dosies uz ezeru, kur sāksies individuālās un komandu sacensības.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, novada čempionāta sacensībās var piedalīties novada pagastu, mācību iestāžu, firmu, iestāžu komandas un republikas novadu un pilsētu zemledus zvejas cienītāji. Jauniešiem un sievietēm sacensības notiks tikai individuālajā vērtējumā. Komandā jābūt trim cilvēkiem. Uzvarētāju komandu noteiks pēc komandas triju  dalībnieku noķerto  zivju kopējā svara  pēc priekšsacīkšu-sacensībām sektoros. Dalībnieks  drīkst sagatavot jebkuru makšķeru skaitu, bet sacensībās drīkst makšķerēt  vienlaicīgi ar vienu makšķeri  un  vienu mormišku. Katram dalībniekam jābūt klāt derīgai makšķerēšanas kartei.

Individuālos izvarētājus - 1., 2., 3.vietas ieguvējus kungiem, dāmām un jauniešiem apbalvos ar  novada domes diplomu, medaļu un balvu. Komandas  uzvarētājas arī apbalvos ar piemiņas  kausiem un diplomiem.

Pēc E.Lihovecka vārdiem, Daugavpils novada Atklātais čempionāts zemledus makšķerēšanā esot visai populārs un katru gadu pulcina ap 50 komandu no visa novada.


Написать комментарий