Daugavpils pilsētas Sporta pārvaldē veiktās pārbaudes gaitā pārkāpumi pagaidām nav konstatēti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes Iekšējā audita dienesta vadītāja pienākumus pildošais Vladimirs Pjankovskis apliecināja portālam Gorod.lv, ka pēdējo dažu nedēļu laikā tiek pārbaudīta Daugavpils pilsētas Sporta pārvalde.

Pēc V.Pjankovska vārdiem, audita mērķis esot pārliecināties, ka šajā pašvaldības iestādē viss ir kārtībā, jo Sporta pārvaldē, tāpat kā Sociālo lietu pārvaldē, pēdējā finansiālās un saimnieciskās darbības pārbaude tika veikta pirms 7 gadiem.

V.Pjankovskis paziņoja, ka pagaidām ir pāragri runāt par audita rezultātiem, jo 6.augustā uzsāktā pārbaude tiks veikta līdz 6.septembrim.

Iekšējā audita dienesta vadītāja pienākumus pildošais paskaidroja, ka likumdošanā neesot atrunāts, cik bieži jāpārbauda pašvaldības uzņēmumi, pēc viņa domām, pārbaude jāveic vismaz reizi gadā. Dažos uzņēmumos, kuri saņem dotācijas, piemēram, Tramvaju uzņēmumā, audits tiek veikts katru mēnesi.

V.Pjankovskis pastāstīja, ka pēc audita veikšanas Sporta pārvaldē tas tiks veikts Daugavpils transporta uzņēmumos un Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldē.

Atgādināsim, ka pēc Sociālo lietu pārvaldē veiktās pārbaudes rezultātiem un vairāku pārkāpumu konstatēšanas pilsētas vadība nolēma atbrīvot no amata tās vadītāju Svetlanu Gavrilovu.


Написать комментарий