Daugavpils novada dome pagasta pārvaldēm izdalīja papildus vairāk nekā 18 tūkstošus latu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes deputātu sēdē vakar, 17. oktobrī tika izskatīti vairāki jautājumi un pieņemti lēmumi par papildlīdzekļu izdalīšanu Nīcgales, Naujenes, Sventes un Tabores pagasta pārvaldēm.

Kā ziņoja referente, Daugavpils novada domes Finanšu pārvaldes vadītāja Irēna Timšāne, Ls 10 842 Nīcgales pagasta pārvaldei nepieciešami, lai piemērotu pārvaldes ēkas telpas cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Savukārt Naujenes pagasta pārvaldei jāapmierina akreditācijas komisijas izvirzītās prasības, kura pārbaudīja Naujenes Sporta un iniciatīvu centru, un atklāja neatbilstības. Tā, trūkumu novēršanai un remontdarbiem pagasta pārvaldei nepieciešami Ls 1776.

Runājot par Sventes pagasta pārvaldi, papildlīdzekļi Ls 2616 apmērā nepieciešami Sventes skolas terases remontam. Tabores pagastā par summu Ls 2991 tiks nostiprināts aizsargdambis pie dārzkopības sabiedrības „Maļutki”.

Šos četrus jautājumus par kopējās summas Ls 18 225 apmērā izdalīšanu vienbalsīgi atbalstīja visi Daugavpils novada domes deputāti.


Написать комментарий