Dagdas novada Domes deputāti un pašvaldības darbinieki tiekas ar iedzīvotājiem

foto: dagda.lv
foto: dagda.lv

6. novembrī Andrupenes, Andzeļu, Ezernieku un Dagdas pagasta iedzīvotāji tika aicināti uz tikšanos ar Dagdas novada domes deputātiem un pašvaldības darbiniekiem.

Ir sācies Dagdas novada domes deputātu un pašvaldības darbinieku tikšanās cikls ar novada iedzīvotājiem, ziņo Dagdas novada portāls.

Dagdas novada domes priekšsēdētāja Sandra Viškure pastāstīja par aktuālo un padarīto Dagdas novadā līdz šim un plānotajiem projektiem, iecerēto 2014. gadā, kā arī vārds tika dots pagastu pārvaldes vadītājiem. Plašāku informāciju par sociālo atbalstu Dagdas novadā izklāstīja Sociālā dienesta vadītāja Elita Trūle; par aktuālo, kas skar bāriņtiesas jautājumus, pavēstīja bāriņtiesas priekšsēdētājs Jānis Platacis; lauksaimniecības konsultants un deputāts Aivars Plotka pastāstīja par lauksaimniecības attīstību un izmaiņām, kas skar zemniekus; par projektu realizēšanu šajā gadā un turpmākajām iespējām iepazīstināja projektu koordinatore Olga Čapkeviča; par vides aktualitātēm ziņoja vides inženieris Pēteris Tukišs, bet  zivsaimniecības vadītājs Guntis Matjušonoks priecēja ar jaunumiem ezeru un upju attīstībā.

Arī  Dagdas novada domes izpilddirektos uzrunāja iedzīvotājus, un ar prieku atbildēja uz jautājumiem. Dagdas novada domes deputāti un speciālisti labprāt tikās ar iedzīvotājiem. Šāda veida tikšanās Dagdas novadā notika pirmo reizi.Tikšanos cikls turpināsies arī šodien Šķaunē, Bērziņos un Svariņos. 13.novembrī paredzētas tikšanās ar Ķepovas, Asūnes un Konstantinovas pagasta iedzīvotājiem, taču Dagdā diskusija notiks 14.novembrī plkst.17:00.



Написать комментарий