J.Dukšinskis par homoseksuālisma propagandu: Esam par kristīgām vērtībām un normālu ģimeni

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Arvien vairāki politiķi izsaka savu viedokli par homoseksuālisma propagandu, kura pēdējā laikā vērojama Latvijā. Piemēram, Rēzeknes pilsētas mērs paziņoja, ka ir parakstījies par tautas nobalsošanu par grozījumiem Bērnu tiesību aizsardzības likumā, lai aizliegtu homoseksuālisma propagandu izglītības iestādēs. 

Pret homoseksuālisma propagandu parakstījies arī Latvijas Romas Katoļu Baznīcas kardināls Jānis Pujats.

Portāls Gorod.lv nolēma noskaidrot Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieka un kultūras, izglītības un jaunatnes jomas kuratora Jāņa Dukšinska viedokli šajā jautājumā.

„Šī problēma tiek apspriesta ilgu laiku. Dažreiz šāda rīcība parādās, jo vēlamies ņemt piemēru no Eiropas. Patlaban politiķi ir aktualizējuši šo jautājumu. Šajā gadījumā tas skar arī izglītības jomu. Mēs nevēlamies, lai šie jautājumi kādā veidā tiktu propagandēti mācību plānos, grāmatās utt. Sen esam paziņojuši, ka esam par kristīgām vērtībām un normālu ģimeni. Šis jautājums ir Izglītības un zinātnes ministrijas kompetencē, ja tā vēlēsies noskaidrot mūsu domas, izteiksim savus priekšlikumus”, pastāstīja vicemērs.

Jānis Dukšinskis neziņoja, vai plāno parakstīties par grozījumu pieņemšanu, atzīmējot, ka šis jautājums katram jāizlemj individuāli.
 


Написать комментарий