Lattelecom piedāvā LTV sadarboties TV satura veidošanā

foto: nozare.info
foto: nozare.info

Lattelecom vēlas atbalstīt Nacionālās Elektroniskās plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) un LTV iniciatīvu veicināt Latvijā veidota TV satura ražošanu un izplatīšanu.

Tāpēc, piektdien, 14.martā, Lattelecom nosūtījis LTV konkrētus sadarbības priekšlikumus, piedāvājot atbalstu, savu TV platformu un resursus, šīs iniciatīvas realizācijai.

Lattelecom aicina sadarbību sākotnēji veidot divos virzienos - paplašinot ziņu klāstu krievu valodā, nodrošinot skatītājiem objektīvu informāciju par notikumiem Latvijā un pasaulē ar Latvijā veidota TV satura palīdzību. Kā arī veidojot atsevišķu kultūras kanālu, piedāvājot skatītājiem kultūras ziņas, tai skaitā no Latvijā pārstāvētajām mazākumtautībām.

"Lattelecom vienmēr ir atbalstījis Latvijā veidotu saturu un nodrošinājis iespēju gandrīz visiem jaunajiem, pilnvērtīgajiem TV kanāliem izmantot Lattelecom televīzijas platformu, lai uzsāktu ceļu pie skatītājiem. Mēs redzam, ka skatītājiem būtiska ir kvalitāte un satura daudzveidība, kas nodrošina gan operatīvu un analītisku ziņu klāstu, kā arī aizraujošu un izklaidējošu programmu. Šobrīd Latvijā ir nepietiekams Latvijā ražots TV saturs, tāpēc esam gatavi iesaistīties, nodrošinot skatītājiem plašākas TV skatīšanās iespējas," skaidro Inga Alika Lattelecom Televīzijas biznesa daļas direktore.
 


Написать комментарий