Lieldienās, Daugavpilī izvēlēsies labāko no dziedošiem cāļiem 3

foto dnd.lv
foto dnd.lv

Otrajās Lieldienās, 9. aprīlī, Daugavpils novada Kultūras namā notiks noslēdzošais vokālā konkursa “Cāļu cālis” etaps, kurā savu dalību ņems dziedošie, dažādu reģionu pārstāvji.

Kā pastāstīja rajona Kultūras nama menedžere Anita Auzāne, tradicionālais mazo dziedātāju konkurss notiek jau trešu gadu, un attīsta ne tika mazo dziedātāju vokālas prasmes, bet arī uzlabo saikni starp dažādām pašvaldībām. 

Konkursa sākums plkst. 12:00 un tajā piedalīsies 16 cilvēki, vecumā līdz 6 gadiem, no Daugavpils novada, Ilūkstes, Līvāniem, Preiļiem, Riebiņiem, Aglonas, Krāslavas un Jēkabpils. 

Saskaņā ar noteikumiem katru pašvaldību var pārstāvēt ne vairāk par 2 konkursa dalībniekiem, kuru dziedāšanas prasmi un aktiermākslas dotības vērtēs profesionāli žūrijas locekļi. 

Pēc Auzānes kundzes vārdiem, agrāk konkursa fināls notika Rīgā, bet pēdējā laika galvaspilsētā atteicās no šī konkursa, tāpēc Daugavpilī būs pēdējais etaps. 

Pats muzikālākais un dziedošākais konkursa dalībnieks kļūs par cāli un iegūs titulu “Cāļu cālis 2012”. Turklāt žūrijas locekļi uzvēlēsies harismātiskāko un ritmiskāko cāli, kurš arī nepaliks bez apbalvojuma.
 


Написать комментарий

Rīga attiecās, kāpēc , vai kāds varētu pateikt ...

rigas calis: Rīga attiecās, kāpēc , vai kāds varētu pateikt ...

Pieļauju, ka Nilam Ausainim patīk tikai kaķi... cāļi ne!! :D

kush: rigas calis: Rīga attiecās, kāpēc , vai kāds varētu pateikt ...Pieļauju, ka Nilam Ausainim patīk tikai kaķi... cāļi ne!! :D

Mūsu Inārai tie arī patīk !

Написать комментарий