Militāro parādi Rēzeknē varēs vērot tiešraidē internetā

foto rezekne24.lv
foto rezekne24.lv

4.maijā, no plkst.12 Aizsardzības ministrijas mājas lapā un ziņu portālā DELFI varēs vērot militārās parādes Rēzeknē norises tiešraidi.

Jau ziņots, ka aizsardzības ministrs Artis Pabriks, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris ģenerālmajors Raimonds Graube, karavīri, zemessargi un jaunsargi aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju apmeklēt valsts Neatkarības atjaunošanas dienai veltītos pasākumus bruņoto spēku dienā Rēzeknē.

4.maijā, plkst.12, pie Latgales Atbrīvošanas pieminekļa „Vienoti Latvijai” notiks militārā parāde, kurā piedalīsies ne tikai 2.Zemessardzes novada, bet arī Valsts robežsardzes vienības. Parādi komandēs 2.Zemessardzes novada komandieris pulkvežleitnants Aivars Valeniks. To noslēgs bruņoto spēku un Valsts robežsardzes tehnikas un transporta demonstrējums. Lidojumam labvēlīgos laika apstākļos būs vērojams Gaisa spēku aviācijas bāzes helikopters.

Savukārt plkst.13, pilsētas stadionā notiks bruņoto spēku organizēta izstāde. Bruņoto spēku dienas izskaņā, plkst.16, Rēzeknes kultūras namā notiks koncerts, kurā pirmo reizi plašākai publikai uzstāsies arī pērn izveidotais Zemessardzes orķestris. Organizējot bruņoto spēku dienu Rēzeknē, aizsākta jauna tradīcija, un arī turpmāk, Aizsardzības ministrija un bruņotie spēki, valsts Neatkarības atjaunošanas dienā kādā no Latvijas novadiem organizēs bruņoto spēku dienu.

4.maijā, organizējot bruņoto spēku dienu Rēzeknē, aizsardzības nozare aizsāk jaunu tradīciju, un arī turpmāk, Neatkarības atjaunošanas dienā, kādā no Latvijas novadiem, Aizsardzības ministrija un bruņotie spēki organizēs bruņoto spēku dienu.
 


Написать комментарий