Aglonas novada „Supertētis”

foto aglona.lv
foto aglona.lv

8.septembrī, dienu pirms Tēva dienas, Aglonas kultūras centra pagalmā pulcējās Aglonas novada stiprākie, gudrākie un atraktīvākie vīrieši ar savām ģimenēm, lai ar dažādu jautru stafešu, sporta spēļu palīdzību noskaidrotu Aglonas novada „Supertēti”, informē Aglonas novada pašvaldība.

Pasākums tika rīkots ar mērķi popularizēt tradīciju – Tēva dienas svinēšanu, jautri pavadīt sestdienas dienu ārpus mājas ar savu ģimeni, tādejādi saliedējot ģimenes, bagātināt Aglonas novada sabiedrisko dzīvi ar unikālu pasākumu, kā arī veicināt veselīgu uztveri par sportisko konkurenci.

Tā kā šāda veida pasākums mūsu novadā  notika pirmo reizi, piedalīties pieteicās pieci, paši drosmīgākie novada vīrieši: Genādijs Selickis, Igors Reščenko, Voldemārs Matisāns, Māris Āriņš, Guntars Ratenieks.

Tēviem bija jāstartē 9 disciplīnās: divās ātruma un izturības stafetēs, vēžu skrējienā, virves vilkšanā, sievu nešanā, bižu pīšanā, pudeles pildīšanā ar caurām glāzēm, švammes mešanā un olu mešanā. Finālā startēja 3 labākie un ātrākie: Māris Āriņš, Voldemārs Matisāns un Guntars Ratenieks.

Sīvā cīņā par Aglonas novada „Supertēti” kļuva Māris Āriņš, otrajā vietā palika Voldemārs Matisāns, trešajā – Guntars Ratenieks.

Par aktīvākajiem atbalstītājiem kļuva Genādija Selicka ģimene, kuri savam tēvam bija sagatavojuši pat plakātu ar uzrakstu „SUPERTĒTIS GENA” un aktīvi atbalstīja visās disciplīnās.

Kultūras centra kolektīvs saka lielu paldies visiem dalībniekiem par drosmi un aktivitāti, un cer, ka nākošajā gadā dalībnieku pulciņš būs daudz kuplāks.


Написать комментарий