Ukrainas TV kanāla žurnāliste organizācijā uzņemta pēc pārrunām, kuru laikā viņai nebija jāparaksta nekādi dokumenti, bet bija jāpiekrīt, ka kāda no kustības pārstāvēm viņu nofotografē puskailu. Tā organizācija pārbaudot, vai jaunas dalībnieces "ir morālo gatavas akcijām", skaidrojusi kustības līdere Aleksandra Ševčenko.

Kustības vadītāja arī stāstījusi žurnālistei, kā uzvesties foto un videokameru priekšā, un drīz vien jau nosūtījusi viņu "pirmajā misijā" – piedalīties akcijā pie islāma centra Parīzē. Visus izdevumus – ceļu, viesnīcu, taksometrus, ēdienu – apmaksāja kustība, un tie sasniedza 1000 eiro (aptuveni 700 latu) dienā.

TV kanāls arī noskaidroja, ka par biroju Kijevā "Femen" ik mēnesi maksā aptuveni 2500 dolārus (1250 lati) mēnesī, bet katra dalībniece saņem 1000 dolāru alga. Kanāls vēstīja, ka feministu sabiedrībā bieži redzēti Ukrainas mediju holdinga "KP Media" dibinātājs, amerikānis Džeds Sandens, vācu multimiljonārs Helmuts Haijers un uzņēmēja no Vācijas Beāta Šobera.

"Femen" aktīvistes kļuva pazīstamas ar dažādām akcijām cilvēktiesību, vides aizsardzības un citu jautājumu atbalstam – puskailas meitenes protestē pie dažādām iestādēm visdažādākās valstīs. Akcijas vienmēr izraisa plašu sabiedrības un mediju uzmanību.