Rēzeknē notiks seminārs IT uzņēmējdarbības attīstībai

foto rezeknesnovads.lv
foto rezeknesnovads.lv

7.novembrī Rēzeknes Augstskolas aktu zālē notiks Daugavpils Universitātes Tehnoloģiju pārneses kontaktpunkta (TPK) organizētais izbraukuma seminārs „Informācijas tehnoloģijas (IT) uzņēmējdarbības attīstībai”, informē Rēzeknes novada pašvaldība.

Semināra sākums paredzēts plkst. 10:00 (reģistrācija no plkst. 9.30). Seminārā uzstāsies  uzņēmēji, kuri stāstīs par iespējām uzņēmējdarbību veicināt ar interneta starpniecību, kā arī par to, kā uzņēmējam bez papildus zināšanām IT jomā izveidot sev tīkamu un ērtu mājas lapu. Seminārā uzzināsiet arī par iespējām uzņēmumos saražotās preces un pakalpojumus pārdot un reklamēt interneta vidē. Uzņēmējiem būs iespēja ne tikai uzzināt par teorētiskajiem aspektiem, bet arī uzdot jautājumus un konsultēties ar uzņēmējiem, kas ir profesionāļi savā nozarē. Daugavpils Universitātes lektors stāstīs par biroja programmatūras izmantošanu efektīvai darba organizēšanai. DU TPK pārstāve klātesošos iepazīstinās ar Daugavpils Universitātes sniegtajiem pakalpojumiem uzņēmējiem.

TPK aicina visus interesentus piedalīties seminārā, iepriekš piesakoties pa e-pastu: tpk@du.lv  (lūdzam norādīt – vārds, uzvārds, organizācija, kontaktinformācija).


Написать комментарий