Balvu teritoriālā invalīdu biedrība nosvinēja 20 gadu jubileju

foto balvi24.lv
foto balvi24.lv

Sakarā ar to, ka visā pasaulē 3.decembrī tiek atzīmēta Starptautiskā Invalīdu diena un Balvu teritoriālajai invalīdu biedrībai aprit 20 gadi, 30.novembrī Balvu muižā uz svinīgu pasākumu pulcējās biedrības biedri, kaimiņu novadu draugi un visi tie, kuri vēlējās atzīmēt šos notikumus.

Pirms daudzveidīgā koncerta, pasākuma apmeklētāji devās uz Balvu novada muzeju, lai apskatītu skaisto muzeja ēku un iepazītos ar jaunākajām izstādēm, ziņots Balvu novada mājas lapā. Turpinājumā klātesošie varēja izbaudīt burvīgu koncertu ar deju kopas un biedrības sieviešu ansambļa uzstāšanos. Balvu teritoriālās invalīdu biedrības biedrus jubilejā sveica draugi no Gulbenes, Alūksnes, Medņevas, kā arī Balvu neredzīgo biedrība. Noslēgumā Balvu teritoriālās invalīdu biedrības valdes priekšsēdētājs Staņislavs Cibulis pateicās visiem koncerta dalībniekiem, savukārt Balvu novada domes priekšsēdētāja vietniece Ināra Ņikuļina par aktīvu darbību Balvu teritoriālajā invalīdu biedrībā un ieguldījumu invalīdu sociālās integrācijas veicināšanā ar Domes Pateicības rakstiem pateicās S.Cibulim, M.Kokorevičai, I.Sprudzānei, S.Krieviņai, A.Niceckai, L.Pužulei un H.Dmitrijevai.

Jāpiebilst, ka mūsu pilsētā Starptautiskā Invalīdu diena tiek atzīmēta šodien. Daugavpils Sociālo lietu pārvalde plāno apsveikt Daugavpils nakts patversmes klientus, kā arī sarīkot alternatīvās konsultācijas invalīdiem.


Написать комментарий