Martins Dukurs izcīna savu 20. uzvaru Pasaules kausa posmos

foto mixnews.lv
foto mixnews.lv

Latvijas skeletonists Martins Dukurs piektdien Vinterbergas trasē Vācijā izcīnīja trešo uzvaru četros Pasaules kausa posmos šajā sezonā.

Martinam Dukuram tā bija 20.uzvara Pasaules kausa posmos karjerā.

Savukārt Martina brālis Tomass Dukurs ierindojās piektajā pozīcijā. Tikmēr otrajā vietā sacensības noslēdza krievs Aleksandrs Tretjakovs, bet trešajā pozīcijā ierindojās Kristofers Grothers.

Pirmajā braucienā M.Dukurs startā uzrādīja otro ātrāko laiku, kas bija 4,88 sekundes, un braucienu viņš veica bez kļūdām, finišējot pirmajā vietā ar jaunu trases rekordu – 56,35 sekundes.

Savukārt T.Dukurs startā uzskrēja 5,00 sekundēs, bet finišā viņa rezultāts bija 56,91 sekunde, savam brālim zaudējot 0,56 sekundes un ieņemot sesto vietu.

Pirmajā braucienā otrajā vietā bija Tretjakovs, bet trešajā vietā ierindojās brits Kristiāns Bromlijs.

Arī otrajā braucienā M.Dukurs startu uzstūma 4,88 sekundēs un braucienu veica ar laiku 56,36, ar ko pietika, lai divu braucienu summā (1:52.71) par 0,16 sekundēm apsteigtu Tretjakovu un par 0,9 sekundēm Grotheru.

Savukārt T.Dukurs otrajā braucienā startā sasniedzu tādu pašu laiku kā pirmajā, un braucienu veica 56,98 sekundēs, pakāpjoties uz piekto vietu.

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc četriem posmiem M.Dukurs ir līderis ar 885 punktiem, bet T.Dukurs ar 786 punktiem ir trešajā vietā. Uz otro pozīciju pakāpies Tretjakovs.


Написать комментарий