Rīgā koncertēs audiovizuālais projekts no ASV ‘Arms And Sleepers’

publicitātes foto
publicitātes foto

2013.gada 22.martā Rīgā koncertēs audiovizuālais projekts no ASV "Arms And Sleepers", portālu "Delfi" informē koncerta organizatori no biedrības "SKYR".

Allaž mainīgo "Arms And Sleepers" kodolu veido divi bostonieši – Mirza Ramičs (Mirza Ramic) un Makss Lūiss (Max Lewis), kuri kopš 2006.gada savā mūzikā nemitīgi ieviesuši arvien jaunas skaņas, atsauces, instrumentus un ritmiskos zīmējumus, tādējādi variējot ar daudzo ierakstu un koncertuzstāšanos radīto noskaņu.

Līdzās vairākiem digitālajiem minialbumiem, kopīgam izdevumam ar duetu "American Dollar", pēdējo studijas albumu "Organ Hearts" "Arms And Sleepers" izdevuši 2011.gadā, talkā pieaicinot Benu Šepardu (Ben Shepard) no "Uzi & Ari" un Filipu Džeimisonu (Philip Jamieson) no "Caspian".

Kā vēsta koncerta rīkotāji - izrādās, paziņojums par radošās darbības pārtraukšanu uz nenoteiktu laiku šī gada pavasarī bijis pārsteidzīgs un emocijās balstīts mēģinājums risināt iekšējos pārpratumus. Pavasarī iecerēta pirmā no Eiropas turnejām, un koncerts Rīgā tās ietvaros būs vienīgais Baltijas valstīs.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties kinoteātrī "K. Suns", elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē "Bezrindas.lv". Pašlaik biļešu cena ir septiņi lati, taču, tuvojoties koncertam, biļetes kļūs dārgākas.

Kā vēsta koncerta rīkotāji, ņemot vērā, ka uz koncertu tiek tirgotas sēdvietas, biļešu skaits ir stingri ierobežots.


Написать комментарий