Daugavpils domes priekšsēdētāja novēlēja žurnālistiem paņemt līdzi 20 kg pozitīva un apsolīja izsniegt slepeno shēmu

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Aizvadītā gada pēdējā preses konferencē Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova pateicās plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem par atbalstu, sadarbību un savu viedokli sakarā ar pilsētā notiekošo.

Pēc Daugavpils pilsētas pašvaldības priekšsēdētājas vārdiem, pagājušajā gadā kopīgiem spēkiem daudz tika izdarīts infrastruktūras attīstības labā, un, neskatoties uz to, ka aizvadītais gads bija garais gads, mūsu pilsētai tas kļuva par ekonomiskā izrāviena gadu. 2012.gadā tika realizēti 44 dažādi projekti par vairāk nekā 103 miljoniem latiem, un tas tika plaši atspoguļots vietējos plašsaziņas līdzekļos.

„Tas bija mūsu gads, un tam beidzoties, paņemsim līdzi Jaunajā gadā visu to labāko. Tikai neņemiet līdzi pārāk daudz bagāžas, kā lidmašīnā – tikai nepieciešamāko, to, kas nepārsniedz 20 kg, ņemiet līdzi pozitīvu, laimi, pārticību, veiksmi un veselību.

Lai mūsu galvenās vērtības joprojām tiek saistītas ar ģimenes tradīciju saglabāšanu Daugavpilī, tāpēc mūsu pilsētas piekšā ir vairāki svētki”, - atzīmēja Žanna Kulakova.

Kā arī Domes priekšsēdētaja apsolīja izsniegt žurnālistiem slepeno pārvietošanas shēmu, jo, kā zināms, martā tiek turpināti A-13 trases renovācijas darbi, sakarā ar ko tiks slēgtas vairākas pilsētas centrālās ielas.


Написать комментарий