Repše pārdevis lidmašīnu

foto: flickr.com
foto: flickr.com

Bijušais premjers un finanšu ministrs Einars Repše pagajušajā gadā nolēmis šķirties no ar saviem hobijiem saistītajiem transportlīdzekļiem – sev piederošo lidmašīnu Flightstar 2SC viņš pārdevis par 7000 Ls, bet motociklu KTM Adventure 950 – par 4585 latiem, informē db.lv.

Valsts ieņēmumu dienesta mājaslapā pieejamā E. Repšes amatpersonas deklarācija par laika posmu no 2011. līdz 2012. gada novembrim liecina, ka politiķis pārdevis arī savu automašīnu Honda CRV. Tiesa gan, gluži bez automašīnas E. Repše neiztiek – viņam pieder 2011. gadā ražota Škoda Octavia. Vēl eksministra transportlīdzekļu parkā ir arī traktors Kubota un 2007. gadā ražots motocikls KTM 525 EXC.

Deklarācijā E. Repše nav uzrādījis ienākumus no algota darba, bet ir deklarējis valdes locekļa amatu divās biedrībās – Mākslīgā Intelekta fondā un kopīgi ar politiskajiem domubiedriem un ietekmīgiem uzņēmējiem nodibinātajā biedrībā Latvijas attīstībai.

E. Repšem nepieder ievērojami uzkrājumi, taču ir vairāk nekā 922 tūkst. Ls un vēl 12, 7 tūkst. eiro lielas parādsaistības. Tomēr vienlaikus E. Repše deklarējis arī vairākus izsniegtus aizdevumus gandrīz 132 tūkst. Ls, kā arī teju 176 tūkst. eiro un vairāk nekā 493 tūks. ASV dolāru apmērā. Viņam vēl arvien pieder ieguldījumu pārvaldes sabiedrības Global fondi kapitāldaļas 90 tūkst. Ls vērtībā, kā arī četri nekustamie īpašumi.


Написать комментарий