Biznesa inkubators aicina Latgales jaunos uzņēmējus pietiekties mācību braucienam uz ASV

foto: facte.ru
foto: facte.ru

Kā zināms, pēdējā laikā mūsu reģionam tiek pievērsta īpaša Latvijas valdības uzmanība. Arī ārzemju pārstāvji nolēma atbalstīt Latgali.

ASV vēstniecības Rīgā apmaksātām apmācību braucienam uz ASV var pieteikties Latgales topošie un esošie uzņēmēji, kuru uzņēmums nav vecāks par 2 gadiem.

Brauciens uz Ņūorleānu notiks šī gada 16.-22.martā, tā ietvaros tiks apmeklēta Uzņēmējdarbības nedēļa. Pēc brauciena rīkotāju vārdiem, minētā pasākuma laikā būs iespējams piedalīties daudzos semināros un saņemt individuālas konsultācijas no pieredzējušiem pasaules līmeņa ekspertiem un konsultantiem dažādās jomās.

Projekta vadītāja Kristiāna Karčevska portālam Gorod.lv pastāstīja, ka pretendentu atlase notiks 7.-8. februārī biznesa ideju sacensību veidā, ASV vēstniecībā Rīgā S.Velsa ielā 1. Dalībnieki prezentēs sevi 5-10 min. ilgā prezentācijā.

Tiek plānots, ka atlases rezultātā tiks izvēlēti 5 interesantākie jaunie uzņēmēji, kuri martā dosies uz ASV. Visus ar braucienu saistītos izdevumus sedz ASV vēstniecība.

Lai piedalītos atlasē, pieteikumu jāiesniedz Biznesa inkubatoram „Ideju viesnīca" līdz 2013.gada 21.janvārim. Sīkāka informācija par pieteikšanos biznesa ideju sacensībām: kristiana@prototips.lv www.idejuviesnica.lv

Jāatzīmē, ka šobrīd Biznesa inkubatorā reģistrēti 95 aktīvi uzņēmumi, 60% no kuriem nodarbojas ar ražošanu, bet 40% piedāvā dažāda veida pakalpojumu sniegšanu.


Написать комментарий