KVN komanda „Naša” aizstāvēs Daugavpils un Latvijas godu Atklātajā kausā Vācijā

Foto no KVN komandas
Foto no KVN komandas

Daugavpils KVN (Jautro un atjautīgo kluba) komanda „Naša” pārstāvēs Latviju Štutgartes atklātajā kausā, kas notiks šī gada 10.-17.februārī. Jāatzīmē, ka minētā iespēja tika piedāvāta tieši mūsu jaunai un talantīgai komandai.

Komandas dalībnieki, kā arī tās autori un administratori Aleksandrs Komarovs un Aleksandrs Grišakovs portālam Gorod.lv pastāstīja, ka spēles notiks 16.februārī, bet līdz tam laikam komanda gatavosies šim pasākumam. Spēles norisināsies KVN Rietumeiropas līgas ietvaros, tādēļ Štutgartē gaidāms liels komandu skaits no visas Eiropas.

Komandas administratori cer, ka viņiem izdosies ne tikai labi sagatavoties spēlei un labi uzstāties, bet arī piedalīties dažādās ekskursijās gan pašā Štutgartē, gan netālu esošajos Frankfurtē un Strasbūrā.

Par gaidāmā kausa nozīmību liecina fakts, ka Atklātā kausa spēles redaktēs KVN pasaulē zināmie cilvēki – komandas „PriMa” dalībnieks Antons Sasins, kurš zināms kā nepārspējams Dmitrija Medvedeva atdarinātājs.

Spēles galvenā tēma ir Eiropas politiskās situācijas redzējums. Šobrīd Daugavpils komanda gatavo 6 minūšu uzstāšanos sasveicināšanās konkursam.

Vairākus svarīgus jautājumus, tostarp arī finansiālos komandai izdevies atrisināt, pateicoties vicemēra Vjačeslava Širjakova atbalstam. Biļetes uz Štutgarti iegādātas, dzīvošanas un ēdināšanas jautājumi arī atrisināti, atliek tikai novēlēt labu ceļu, atsaucīgus skatītājus, lielisku uzstāšanos un labu žūrijas novērtējumu.

Atgādināsim, ka pagājušajā gadā komanda „Naša” uzstājās ļoti labi, apliecinot, ka var cīnīties visaugstākajā līmenī, ļoti pārliecinoši uzstājās Līgā „Rīga”, kļuva par festivāla KVN labākā joka autoru un tika atzīta par sezonas atklājumu.


Написать комментарий