Viesnīcu sniegtie pakalpojumi ar katru gadu paliek dārgāki

foto: pestana.com
foto: pestana.com

Tādās megapolēs kā Riodežaneiro, Sanpaulu ir fiksēta vidējo izmaksu paaugstināšanās no 16% līdz 19%, ziņo portāls 100realty.ua.

Visdārgākās viesnīcas joprojām ir Maskavā: vidēji dzīvošana viesnīcā izmaksā 12 500 rubļus, salīdzinājumā ar 2011.gadu tarifu paaugstināšana bija niecīga tikai 1%. Krievijas galvaspilsētā jau deviņus gadus pēc kārtas apmešanās prestižās viesnīcās izmaksā visdārgāk. Pēc Maskavas dārgākās viesnīcas ir Ņujorkā, Honkongā, Cīrihē.

Londona ieņem tikai 17.vietu šajā sarakstā no 55 pilsētām, pēc HRG sastādītā reitinga. Ārpus Londonas cenas ir paaugstinājušās Aberdīnas, Liverpūles un Belfāstas pilsētās, bet Mančestrā un Edinburgā cenas turpina samazināties. ASV cenu paaugstināšanās ir fiksēta Sanfrancisko un Atlantā (par 11% un 9% attiecīgi), toties Vašingtonā cenas samazinājās par 13%. Eiropā situācija ir daudz skaidrāka. Cenas ir stabilas lielākajās pilsētās: Parīzē, Amsterdamā. Frankfurtē, Minhenē un Diseldorfā vērojama neliela cenu paaugstināšanās. Kijevā nevar pielāgoties cenām.


Написать комментарий