Fotokluba «ARTērija» biedri «Bākā" iemūžina Lubāna ziemas mirkļus

foto: rezeknesnovads.lv
foto: rezeknesnovads.lv

17. februārī ūdenstūrisma attīstības centrā „Bāka” Gaigalavas pagastā notika foto plenērs, kura laikā biedrības „ARTISTENCE” fotokluba dalībnieki iemūžināja ziemīgā Lubāna ezera noskaņas, informē Rēzeknes novada portāls. 

Plenēra laikā notika arī kluba biedru sapulce, kur kopīgi tika izvēlēts jaunā fotokluba nosaukums – turpmāk Latgales fotogrāfijas entuziastu klubs sauksies „ARTērija”.

Jāatzīmē, ka fotoklubs izveidots šī gada 7.februārī biedrības „ARTISTENCE” paspārnē, savukārt biedrība nodibināta pirms trim gadiem, apvienojot radošus cilvēkus, lai veicinātu kultūras attīstību, kā arī informētu un izglītotu sabiedrību par kultūras jautājumiem Latgales reģionā. „Šobrīd „ARTISTENCĒ” darbojas Mākslas, Mūzikas, Teātra un Fotogrāfijas nodaļas, un tuvākajā laikā ir plānots izveidot arī Sporta un Ekoloģiskās domāšanas nodaļas. Biedrība „ARTISTENCE” ir viena no nozīmīgākajām organizācijām Rēzeknes novadā un pilsētā, kā darbība fokusējas uz neformālo kultūru un sabiedrības izglītošanu par kultūrjautājumiem,” pastāstīja biedrības priekšsēdētājs Andris Uškāns.



Написать комментарий