Šogad «Daugavpils siltumtīkli» plāno rekonstruēt 1 813 metru garu siltumtrases posmu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Uzņēmums "Daugavpils siltumtīkli" paziņoja par konkursu maģistrālās siltumtrases rekonstrukcijas darbu veikšanai 18.novembra ielā (no Dzelzceļu līdz Viestura ielai) un Kauņas ( no Siguldas līdz Tautas ielai).

Portālam Gorod.lv tehniskais direktors Andrejs Kuznecovs paziņoja, ka kopējais trases garums, kur būs veikti rekonstrukcijas darbi ir 541 metrs pa 18.novembra ielu un 1 272 metri pa Kauņas ielu. Veiktie darbi ļaus samazināt siltuma patēriņu un paaugstināt sniegto pakalpojumu līmeni.

Projekta realizēšanai Kohēzijas fonds apmaksās 40% nepieciešamo līdzekļu. Darbus plāno veikt šogad un tos jāpabeidz līdz jaunās apkures sezonas uzsākšanai.

A.Kuznecovs atzīmēja, ka projekta ietvaros rekonstruētā siltumtrase 18.novembra ielā būs ienesta zaļajā zonā. Šos darbus arī paredzēja 18.novembra ielas rekonstrukcijas projekts, konkurss bija nerezultatīvs un darba apjomi bija samazināti, tāpēc nebija veikta siltumtrases rekonstrukcija. Doto darbu nepieciešamība palika, tāpēc uzņēmums veiks šos darbus sava projekta ietvaros.

Atzīmēsim, ka "Daugavpils siltumtīkli" katru gadu veic siltumtrašu rekonstrukcijas darbus. Pagājušajā gadā bija nomainīts ap 1 600 metriem tīklu.


Написать комментарий