Aprīlī Komunālās saimniecības pārvalde īpašu uzmanību pievērsīs grunts ceļu tīrīšanai Daugavpils pilsētas mikrorajonos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sakarā ar šī gada aprīļa netipiskajiem laika apstākļiem (sniegputeņi, liela starpība starp nakts un dienas vidējo gaisa temperatūru), Daugavpils pilsētas administratīvās teritorijas sanitārās uzkopšanas darbi joprojām notiek pēc ziemas perioda veicamo darbu specifikas.

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” vides speciālists Kaspars Laizāns paziņoja portālam Gorod.lv, ka ņemot vērā esošo situāciju, regulāri tiek veikta maģistrālo ielu, pirmkārtējās un otrkārtējās nozīmes autoceļu nokaisīšana ar pretslīdes materiāliem, kā arī AS „Daugavpils Specializētais autotransporta uzņēmums” nodrošina autoceļu tīrīšanu pēc biežajiem sniegputeņiem.

Jāatzīmē, ka ceļiem ar grunts segumu pēdējā laikā tiek pievērsta pastiprināta uzmanība, kā arī iespēju robežās tiek veikta šo ceļu tīrīšana. Pēdējā laikā Komunālās saimniecības pārvalde regulāri saņem telefoniskus zvanus ar lūgumiem veikt grunts ceļu tīrīšanu daudzos Daugavpils pilsētas mikrorajonos. Ņemot vērā problēmas aktualitāti, Komunālās saimniecības pārvalde operatīvi atsaucas uz šiem lūgumiem, dod darba uzdevumu AS „Daugavpils Specializētais autotransporta uzņēmums” un pēc iespējas ātrāk atrisina problemātiskās situācijas.


Написать комментарий