Būvēs Vaislas darba nodaļu Kinoloģijas centra teritorijā

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Februārī un martā turpinājās Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta Latvijas-Lietuvas-Baltkrievijas pārrobežu sadarbības programmas 2007.-2013.gadam projekta LLB-2-228 „Robežapsardzības iestāžu kinoloģijas dienestu kapacitātes stiprināšana” aktivitāšu realizācija. Par to ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Finansējuma saņēmējs – Valsts robežsardzes koledža – martā pabeidza vēl vienu iepirkumu saskaņā ar projekta aprakstu. Iepirkums saistīts ar Vaislas darba nodaļas būvniecību Valsts robežsardzes koledžas Kinoloģijas centra teritorijā. Iepirkumā par uzvarētāju tika noteikta SIA „Rēzeknes pilsētas Delta”, ar kuru ir noslēgts līgums par kopējo summu 94 657,55 lati (bez PVN). Būvniecību plānots uzsākt pēc labvēlīgu laika apstākļu iestāšanās.

Februārī no Čehijas tika piegādāti dienesta suņu apmācībai paredzētie sprāgstvielu paraugi, kas turpmāk tiks izmantoti dienesta suņu apmācībā Valsts robežsardzes koledžā. Martā projekta ietvaros iegādāts vēl viens suns Valsts robežsardzes koledžas vajadzībām.
No 25. līdz 27. martam Baltkrievijā darba vizītē viesojās projekta vadības grupas pārstāvji U.Barkāns un A.Liepiņš. Tikšanās laikā ar Baltkrievijas Robežapsardzības Komitejas pārstāvjiem tika pārrunāti jautājumi, kas saistīti ar projekta realizācijas finansējuma saņemšanu un pārskaitīšanu Baltkrievijas partnerim. Valsts robežsardzes koledžas pārstāvji tika informēti, ka Baltkrievijas partneris pirms finansējuma saņemšanas no Latvijas visus iepirkumos nepieciešamos maksājumus segs no sava budžeta un pēc tam saņems projektā paredzētos finanšu līdzekļus.

Projekta kopējā summa ir 555 694,32 eiro (aptuveni 390 544,19 lati), no kuras 90 % līdzfinansē Eiropas Savienība. Projekta vadītājs – Valsts robežsardzes koledžas Kinoloģijas dienesta priekšnieks pulkvežleitnants Uldis Barkāns.


Написать комментарий