Šogad Daugavpils privātpersonas izrāda lielu interesi par Lielo talku: pieteikumi joprojām tiek pieņemti

foto: sigulda.lv
foto: sigulda.lv

Daugavpils pilsētas pašvaldības Komunālās saimniecības pārvaldes ekoloģe Inese Antoševska paziņoja, ka šogad Lielajā talkā, kas norisināsies sestdien, 27.aprīlī, piedalīsies daudz privātpersonu.

Daugavpils iedzīvotāji vienmēr esot ļoti aktīvi, prieks, ka viņi izrāda interesi arī par talku, atzīmēja ekoloģe. Pašlaik no pilsētniekiem saņemts vairāk nekā pussimts pieteikumu. Aktīvistu vidū ir gan skolēni un pašvaldības uzņēmumu darbinieki, gan privātfirmu kolektīvi un pilsētnieku grupas, dažās no kurām ir vairāki simti cilvēku. It īpaši aktīvi šogad ir privātmāju īpašnieki, kuri vēlas padarīt savu dzīvesvietu vēl pievilcīgāku.  

Interesentu pieteikumi joprojām tiek pieņemti. I.Antoševska paskaidroja, ka pieteikumi esot nepieciešami, lai noteiktu vietas, kur būs atstāti maisi ar atkritumiem, lai neatkārtotos iepriekšējo gadu situācijas, kad Pārvaldes darbinieki nejauši atrada savāktos atkritumus vietās, par kurām nebija ziņots.

Daugavpils jau saņēma talkai nepieciešamos atkritumu maisus, kuri tiek izsniegti tiem, kas laicīgi pieteicies pasākumam. Pieteikties dalībai Lielajā talkā var mājas lapā talkas.lv.


Написать комментарий