Daugavpils novada dome izdalīja finansiālos līdzekļus Biķernieku pamatskolai divu projektu tehniskās dokumentācijas sagatavošanai

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Portālā Gorod.lv jau bija ziņots, ka 26.aprīlī Biķernieku pamatskolā notika ugunsgrēks, rezultātā bija bojāta starpkāpņu telpa, platība 8 m2.

Tā kā skola piedalījās divos projektos, kurus finansē Eiropas Savienības fonds radās nepieciešamība pārstrādāt tehnisko dokumentāciju, tas ir laikietilpīgs darbs, kurš prasa arī finansiālos līdzekļus.

16.maijā notika deputātu sēdē, kurā izskatīja jautājumu par ugunsgrēka laikā gūtajiem zaudējumiem. Deputāti vienbalsīgi nolēma izdalīt finansiālos līdzekļus 3751 latu vērtībā no neparedzēto gadījumu rezerves.

Tādā veidā 2420 lati ir paredzēti projekta „Biķernieku pamatskolas atvieglotā rekonstrukcija” tehniskās dokumentācijas sagatavošanai, savukārt 1331 latu paredzēts ieguldīt projekta „Biķernieku pamatskolas energoefektivitātes paaugstināšana” tehniskās dokumentācijas izstrādei. Finansējumu nodrošina Daugavpils novada domes finanšu nodaļa.


Написать комментарий