Repše pārliecināts – viņa topošo partiju jau tagad atbalsta 10% vēlētāju

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Bijušais premjers Einars Repše, kurš nolēmis atgriezties politikā, uzskata, ka jau tagad viņa topošo partiju atbalsta 10% vēlētāju, to otrdienas rītā viņš sacīja LNT raidījumā "900 sekundes".

Jautāts par topošās partijas ambīcijām, Repše atbildēja, ka plāno nonākt parlamentā. "Ceram būt stipri virs 10%," optimistiski sacīja Repše. Politiķis uzskata, ka jau tagad, bez īpašām reklāmas kampaņām un topošās partijas personāliju atklāšana, viņu atbalsta vismaz 10% vēlētāju. Repše pārliecināts, ka šis atbalsts turpinās augt.

Taujāts, kādi cilvēki ir gatavi pievienoties jaundibināmajā partijā, Repše neatklāja, vien atzina, ka pats būs gatavs uzņemties arī premjera pienākumus. To, ar kurām pašlaik pie varas esošajam partijām Repšes lolojums varētu sadarboties, politiķis neatklāja, vien atzina, ka ar "Sakaņas centru" sadarbība būs sarežģīta.

Jau vēstīts, ka jaunu politisku partiju Repše un viņa domubiedri dibinās vai nu šī gada beigās, vai nākamā gada sākumā, lai varētu startēt nākamajās Saeimas vēlēšanās. "Vienotības" biedra karti Repše nolika marta beigās.


Написать комментарий