Līksnas pagasta jauniešus aicina uz Jauniešu dienu „Iegriežam mācību gadu!”

Līksnas pagastā jau gatavojas jaunajam mācību gadam, portālam Gorod.lv paziņoja Līksnas pagasta kultūras nama direktore Sanita Pinupe. 30.augustā Līksnā norisināsies jauniešu diena „Iegriežam mācību gadu!”.

Plkst.14.00 Konferenču zālē, virs bibliotēkas, notiks diskusija „Tēja ar foršiem jauniešiem”, tajā piedalīsies jaunieši, kuri stāstīs par savu degsmi pilnveidoties, kas motivēs citus jauniešus aktīvi darboties sabiedriskajā dzīvē.

Aktīvie jaunieši un sports ir divas nedalāms lietas, tādēļ plkst.15:00 Līksnas parkā notiks sporta aktivitāte – Stipro skrējiens, kurā pa noteiktu maršrutu būs jāpārvar šķēršļi. Paralēli norisināsies radošās darbnīcas – rotu darbnīca, zeķu leļļu veidošana, origami un dzijas pārvērtības, kā arī erudīcijas spēle. Erudīcijas spēlei un stipro skrējienam savu komandu 3 cilvēku sastāvā var pieteikt jau iepriekš zvanot pa tālr.65475550 vai personīgi ienākot Līksnas pagasta kultūras namā.

Jauniešu dienas kulminācija paredzēta plkst.19.00 ar televīzijas zvaigznes Kristīnes Šomases koncertu un nakts balli – kas varētu būt labāks pirms jaunā mācību gada sākuma?


Написать комментарий