LLKC norisināsies seminārs par kooperācijas attīstību Latgalē

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Rīt, 27.augustā, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) birojā (Sēlijas ielā 25, Daugavpilī) norisināsies seminārs par kooperācijas attīstību, visi interesenti tiek aicināti piedalīties tajā.

Jāatzīmē, ka pasākumā piedalīsies Zemkopības ministrijas pārstāvji, kuri kopīgi ar nozares speciālistiem, konsultantiem un lauksaimniekiem meklēs atbildi uz jautājumu, kādēļ reģionā kooperācija attīstās kūtri, kā procesu paātrināt un kas ieviešams normatīvajos dokumentos, lai nākamajā plānošanas periodā arī Latgalē aktīvi veidotos kooperatīvās sabiedrības.

Plkst.10:00 notiks diskusija par kooperācijas piemēriem laukos, diskusiju vadīs Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Daugavpils biroja vadītājs Guntars Melnis.

Zemkopības ministrijas vecākās referentes Diāna Urdziņa, Andra Balode stāstīs par kooperācijas iespējām un attīstību nākamajā plānošanas periodā.

Plkst.12:00 Kooperatīvu asociācijas izpilddirektore Evija Gunika dalīsies sekmīgas kooperācijas pieredzē, bet Daugavpils novada Attīstības nodaļas projektu koordinators Jāzeps Krukovskis stāstīs par kooperācijas veicināšanas iespējām novadā.

Jāpiebilst, ka dalība seminārā ir bez maksas, pieteikties dalībai var pa e-pastu jazeps.krukovskis@dnd.lv vai zvanot pa tālr.26121362.


Написать комментарий