J. Lāčplēsis paskaidroja, kāpēc Celtniecības departamenta vadītāja S. Krjukova atstāja savu darba vietu 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kārtējās Daugavpils pilsētas domes preses konferences gaitā 9. septembrī pilsētas mēram Jānim Lāčplēsim tika uzdots jautājums, tieši kāpēc pilsētas vadību neapmierināja iepriekšējā Celtniecības departamenta vadītāja Svetlana Krjukova, kura nesen atstāja savu darba vietu pēc pašas vēlēšanās.

Runājot par to, kādas pretenzijas vadībai bija par S. Krjukovas darbu, J. Lāčplēsis paziņoja: „Kas attiecas uz bijušo Celtniecības departamenta vadītāju, ja jau mēs pieņemam darbā citu cilvēku, protams, neapmierināja situācija, kura bija gan ar celtniecības objektu pārbaudi, gan ar tehniskās dokumentācijas sagatavošanu. Bija nepieciešamas radikālas izmaiņas celtniecības nozares vadībā. Tādēļ arī notika darbinieku maiņa”.

„Tehniskā dokumentācija ir ļoti svarīga projektu realizācijā. Ja tehniskā dokumentācija ir sagatavota nepareizi, tas var sadārdzināt projektu, tādēļ no šejienes izriet šādas darbības”, - pie teiktā piemetināja vicemērs Dmitrijs Rodionovs.


Написать комментарий

Ar krjukovas aiziesanu nekas nav mainījies un nemainīsies,kamēr nenotiks visa departamenta pārstrukturizācija.Pirmo reizi kopš šīs struktūras pastāvēšanas,tur ir totāls bardaks;strādā neprofesionāļi cilvēki,kuriem nav saprašanas par pilsētbūvniecību.Vienīgā arhitekte ir ieslīgusi šķūnīšu,žogu un pirtiņu arhitektūrā.Pie tam-kāds viņai var būt redzējums uz tik lielu pilsētu ar sarežģītām problēmām,ja dzīve pagājusi Līvānos.Par pārējiem vispār nav ko runāt!Tāpēc jau ir pielaistas tik neatgriezeniskas liela mēroga kļūdas,kas saistītas ar nelietderīgu naudas izšķiešnu-18.novembra iela,kur praktiski nav nekādu uzlabojumu,absurdais pārvads pār Stacijas ielu u.c.Kamēr domes vadība nedomās par kadriem,bet izvēlēsies vadību pēc politiskiem principiem,-nekas nemainīsies-departaments tikailabos gramatiskas kļūdas projektos.