Pavasara plūdu seku novēršanai nepieciešamie autoceļu remontdarbi Naujenes pagastā izmaksās vairāk nekā 43 tūkst. latu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 13.augustā Naujenes pagasta pārvalde izsludināja atklātu konkursu par autoceļu remontdarbiem šā gada plūdu radīto seku novēršanai. 18.septembrī tika paziņoti konkursa rezultāti.

Atgādināsim, ka iepirkuma priekšmets ir sadalīts trīs daļās. Pirmās daļas ietvaros tiks remontēts autoceļa „Kašatniki – Krivāni” posms, otrās – autoceļu „Zastenki – Teivāni” un „Buļi – Lesnie” posms, savukārt trešās daļas ietvaros – autoceļu „Butiški – Vecpils” un „Sargeliški –Slutišķi – Markova” posms.

Saskaņā ar paziņojumu par līgumu, uz pirmās daļas remontdarbu veikšanu pretendēja 2 kandidāti, bet mazāko līgumcenu – 19 792,75 latus bez PVN – piedāvāja SIA „Meliors Krauja”, kas tika paziņota par uzvarētāju.

Remontdarbu veikšanai otrās daļas ietvaros pieteicās divas firmas, bet par uzvarētāju atkal kļuva SIA „Meliors Krauja”, kura piedāvāja veikt darbus par 12 538, 94 latiem bez PVN.

Trešajā daļā iekļautos darbus velējās veikt 3 būvfirmas, tomēr par uzvarētāju kļuva SIA „Līgaiši”, kura plāno veikt remontdarbus par 10 699, 58 latiem bez PVN.  

Jāatzīmē, ka Naujenes pagastā plānots atjaunot ceļu grunts segumu, izlīdzināt tos, iztīrīt gravjus, tas viss izmaksās 43 031,27 latus bez PVN. Paredzamais remontdarbu izpildes laiks – divi mēneši no līguma noslēgšanas dienas.


Написать комментарий