Kārtējais «Latgales partijas” pārstāvis iecelts Daugavpils pilsētas domes vadošajā amatā 3

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Oficiālā informācija par Daugavpils vācu biedrības vadītājas Olgas Jesses iecelšanu Domes lietu pārvaldnieces amatā pagaidām nav publicēta, tomēr acīmredzot to apliecina fakts, ka 23.septembrī viņa piedalījās preses konferencē un tas, ka viens no portāliem publicēja minēto informāciju, neatsaucoties uz informācijas avotu.

Jāatzīmē, ka 23.septembrī Daugavpils pilsētas domē notikušās preses konferences gaitā tika runāts par Domes preses dienestu, kuram teorētiski visai operatīvi jāinformē pilsētnieki par Domes darbu. Pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis paziņoja, ka esot personīgi pārliecinājies, ka visa informācija ar vienu datorpeles klikšķi tiek nosūtīta visiem plašsaziņas līdzekļiem.

Sakarā ar to, ka rakstveida informāciju par O.Jesses iecelšanu amatā pilsētas plašsaziņas līdzekļi nav saņēmuši, atliek vien uzslavēt atsevišķus plašsaziņas līdzekļus par operativitāti un sadarbību ar informācijas avotiem.

Piebildīsim, ka Domes preses sekretāre Līga Korsaka telefonsarunā ar portālu Gorod.lv apliecināja, ka Olga Jesse ir iecelta Domes lietu pārvaldnieces amatā.

Iepriekšējā Domes lietu pārvaldniece Jurate Kornutjaka esot atstājusi amatu pēc pušu vienošanās.

Olga Jesse pašvaldību vēlēšanās startēja no „Latgales partijas” saraksta ar 6.numuru (partijas saraksta Daugavpilī līderis bija Jānis Lāčplēsis).



Написать комментарий

kas par kruutim!!!

nu ar tādu izmeru jau var arii tikt pie Ausainīša.

Ar tadam tikai uz Rigu....

Написать комментарий