Vīrieši ir vāji, bet sievietes pārāk daudz dzer: Krievijas modele pieņēma nežēlīgu verdiktu par britu kultūru

foto: inotv.rt.com
foto: inotv.rt.com

Pirms jaunā realitātes šova „Iepazīstieties: krievi” (Meet the Russians) pirmizrādes tā vadītāja Jekaterina Jelizarova, Krievijas modele un bagātu vecāku meita, izplūda tirādē par savu otro dzimteni, vainojot britu sievietes par to, ka viņas pārāk daudz dzer, bet vīriešus – par vājumu un briesmīgām manierēm, raksta Daily Mail korespondente Frančeska Infante.

„Kad es redzu šīs jaunietes, tas mani šokē, - paziņoja Jekaterina – Jūs nekad neredzēsiet, kā krievu meitene iet basām kājām, jo viņa vairs nevar paiet uz papēžiem, vai vārtās pa trotuāru un vemj”.

Tomēr nesteidzieties viņu pieskaitīt pie sieviešu nīdējām, jo arī britu vīriešu trūkumi nepaslīdzēja garām viņas vērīgumam. Galvenie no tiem ir sliktas manieres un vājums.

„No angļa nekad nevarēsi dzirdēt: „Neuztraucies es par visu parūpēšos”, - sūrojas modele. – Bet krievi vienmēr tā dara. Vīrieši uzņemas atbildību”.

Britu sievietēs televīzijas vadītāju kaitina ne tikai alkoholisms: „Mani ļoti uztrauc, kad sievietes atšuj puišus, kuri dod viņām vietu metro, - atzinās Jelizarova. – Feminisms neparedz agresiju pret tiem, kuri pret jums labi izturas. Man patīk būt mazai un trauslai, kādēļ ne?”

Modeles izteikumi par vardarbību ģimenē arī radīs daudz runu. Pēc viņas vārdiem meitenes no attālām Krievijas vietām, kuras ir pārcēlušās uz Rietumiem, gaida, ka angļi uzvedīsies tāpat kā provinciālie Krievijas vīrieši: lai arī sit, būtu tikai jumts virs galvas vai pārliecība par aizsardzību. „Un tādēļ, kad angļu vīrietis prasa samaksāt pusi no īres maksas par dzīvokli, viņa domā: „Varbūt tomēr Krievijā būtu bijis labāk!”, - spriež viņa.

Par laimi ne visi britu vīrieši ir bezcerīgi, it īpaši seriāla „Šerloks” (Sherlok) zvaigzne Benedikts Kamberbetčs, kura apskāvienos Ibicā Jelizarovu nesen redzēja. Jekaterina atzina, ka ar manierēm viņam viss ir kārtībā, - ziņo žurnāliste.


Написать комментарий