«Greja piecdesmit nokrāsu» aktieris atteicies no galvenās lomas

foto: flickeringmyth.com
foto: flickeringmyth.com

33 gadus vecais britu aktieris Čārlijs Hannems atteicies no titullomas erotiskā romāna „Greja piecdesmit nokrāsas” („Fifty Shades of Grey”) Holivudas ekranizējumā.

Tiklīdz oficiāli tika paziņoti to aktieru vārdi, kas atveidos galvenās lomas erotiskā romāna „Greja piecdesmit nokrāsas” ekranizējumā, „Twitter” blogā izcēlās „sašutuma vētra”.

Simtiem un tūkstošiem sociālās saziņas tīkla lietotāju pauda savu neapmierinātību ar šķietami nepiemēroto aktieru izvēli. Viņi pat rakstīja petīciju filmu studijai, lai galveno lomu tēlotājus nomainītu.

Nesen kļuvis zināms, ka Čārlijs Hannems atteicies no lomas, un šī ziņa jau atkal izraisījusi plašas diskusijas „Twitter” lietotāju rindās.

Vai Kristiana Greja loma aktierim šķita pārlieku liels izaicinājums? Viņš atteicies no visnotaļ pikantās titullomas, kurai bija apstiprināts septembra sākumā. Fani un kritiķi tagad izsaka simtiem minējumu, kas varētu būt par iemeslu tik pēkšņai domu maiņai. Kā nekā Hannems lomu bija pieņēmis.

„Filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” veidotāji un Čārlijs Hannems vienojušies atrast citu galvenās lomas tēlotāju, jo Hannema noslogotais darba grafiks neļauj aktierim pienācīgi sagatavoties Kristiana Greja lomai,” oficiālajā paziņojumā norādījis filmu studijas „Universal Pictures” pārstāvis.

33 gadus vecais aktieris Čārlijs Hannems 11. oktobrī uzsācis darbu pie seriāla „Sons of Anarchy” noslēdzošās daļas filmēšanas. Seriāla fani ir pārliecināti, ka Čārlijs ir pārāk labs aktieris, lai piedalītos tik „izvirtušā” filmā kā „Greja piecdesmit nokrāsas”, turpretī erotiskā romāna kaislīgākie fani (kuriem titullomu tēlotāju izvēle nepatika jau no paša sākuma) jūtas apmierināti un ir svēti pārliecināti, ka šim aktierim nebija lemts atveidot Kristiana lomu. Viņuprāt, Hannems tajā absolūti nebūtu iederējies.

Par „māmiņu porno” dēvētais erotiskais romāns „Fifty Shades of Grey” pagājušā gada nogalē kļuva par visu laiku visvairāk pirkto grāmatu Lielbritānijā, apsteidzot pat ceļu satiksmes noteikumu brošūras.

Triloģijas varenie panākumi romāna autorei aizvadītā gadā ienesuši 95 miljonus ASV dolāru (50 miljonus latu), padarot E.L.Džeimsu par pelnošāko rakstnieci. Kaut arī kritiķi savos izteikumos par erotisko triloģiju nav bijuši pārāk maigi, grāmatas tulkotas jau 50 valodās un visā pasaulē pārdotas jau vairāk nekā 70 miljonos eksemplāru.


Написать комментарий