Īpaši apmācīti Pašvaldības policijas darbinieki sasniedza rezultātus jau pirmajās darba minūtēs

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas papildpatruļas, kas 14.oktobrī sāka patrulēt pilsētas centru, pirmajās darba minūtēs tika konfiscētas 64 cigarešu pakas.

Pašvaldība ziņo, ka Pašvaldības policijas darbinieku regulārie reidi nenodrošina vēlamo rezultātu, un pilsētnieku neapmierinātība nemazinās. Pēc Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Jāņa Lāčplēša vārdiem, pilsētas centrā dzīvojošie cilvēki ir noguruši no trokšņa nakts laikā un nejūtas drošībā, tas ir saistīts ar netālu no autoostas esošo naktsklubu darbu, alkohola tirdzniecību Alejas ielā, tādēļ radās nepieciešamība pastiprināt Pašvaldības policijas darbu.

Policijas papildpatruļa strādās pilsētas centrā, patruļas pārstāvji ir apmācīti, viņiem ir izsniegts nepieciešamais ekipējums, bet efektīvākam darbam tika uzlabota videonovērošanas sistēma – uzstādītas labākas videokameras, kuras ļauj noteikt uzrakstus uz cigarešu pakām, sīkas detaļas un sejas.

Jaunas patruļas uzdevums ir ne tikai cīnīties ar nelegālo cigarešu tirdzniecību, bet arī novērst alkoholisko dzērienu lietošanu un smēķēšanu sabiedriskajās vietās, nodarboties ar sīko likumpārkāpumu profilaksi.

Pašvaldības policijas pārstāvis paziņoja portālam Gorod.lv, ka jaunu policijas darbinieku skaits un viņu darba laiks netiek izpausts, lai nodrošinātu posteņa kvalitatīvāku darbu. Tomēr, atbildot uz jautājumu par to, kā patruļa strādās ziemā un vai policisti nenosals, mums paziņoja, ka, lai nodrošinātu Darba likumā noteiktās prasības, Autoostā atradīsies telpas, kurās policijas darbinieki varēs atpūsties un sasildīties.


Написать комментарий