Pasaulē vienīgā kaķu teātra kaķi un kaķenes pārsteidza daugavpiliešus ar savām prasmēm

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kaķis ir ļoti neatkarīgs dzīvnieks, kas dara tikai to, ko vēlas, tomēr šo visiem zināmu patiesību apšaubīja košs, jautrs un aizraujošs šovs, kuru daugavpilieši varēja apmeklēt aizvadītajā svētdienā.

Pasaulē vienīgais kaķu teātris piedāvāja skatītājiem stāstu par jautru klaunu Dimu, kuru mīl visi kaimiņi un ciema skaistākā meitene, ka arī klausa kaķi un suņi. Slavenās cirka dinastijas pārstāvis, Kaķu teātra mākslinieciskais vadītājs, cirka artists Dmitrijs Kuklačovs Kultūras pils Lielajā zālē piedāvāja skatītāju uzmanībai šovu „Mani mīļie kaķi”.

Dažādu krāsu kaķi un kaķenes uzstājās kā akrobāti, virves staigātāji un ekvilibristi. Par prieku skatītājiem viņi izpildīja dažādus trikus – pēc komandas uzkāpa kokā, brauca ar pajūgu, lēca no liela augstuma, pat brauca ar skeitbordu.

Šovā kā akrobāti uzstājās ne tikai kaķi, bet arī klauns Dima un viņa draugi – kolorītā kaimiņiene Soloha (Mihails Maslovs), viņas vīrs (Danila Slabunovs) un skaistule Marinas Kuklačovas atveidojumā.

Kā labā pasakā arī šis stāsts beidzās ar kāzām. Savu laimi atrada ne tikai galvenie varoņu, bet arī kaķene uz stikla bumbas, kura bija tērpta līgavas kleitā.

Krievijas Goda cirka mākslinieks Dmitrijs Kuklačovs pastāstīja portālam Gorod.lv, ka šovā „Mani mīļie kaķi” piedalās 35 kaķi un kaķenes, kā arī divi suņi. Kopumā šajā teātrī ir aptuveni 120 kaķi un kaķenes. Daugavpilī uzstājās slavenais kaķis Boriss – televīzijas reklāmas zvaigzne, viņa draugs Vasja, kaķēns Persijs, Čubaiss, kaķenes Marfa un Marķīza, Kartupelis, Cīsiņš, Astīte un daudzi citi.

Mākslinieks solīja apmeklēt mūsu pilsētu ar jaunu izrādi, kuras pirmizrāde drīz gaidāma Maskavā.

Pēc neilgas atpūtas mūsu pilsētā, Kaķu teātris dosies uz Lietuvu, pēc tam – uz Vāciju. Jāatzīmē, ka unikālā teātra viesizrādes jau notikušas visā pasaulē. Viesizrāžu laikā Parīzē Kuklačova kaķu teātris saņēma zelta kausu un titulu „visoriģinālākais teātris pasaulē”.



Написать комментарий