Tilts 18.novembra ielā, Daugavpilī, joprojām ir slēgts autosatiksmei

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

19.novembrī kārtējās preses konferences gaitā pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Pēteris Dzalbe paziņoja, ka uz tilta 18.novembra ielā veiktie darbi esot ieilguši, tādēļ minētais objekts joprojām ir slēgts privāto transportlīdzekļu satiksmei.

Pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks paziņoja, ka celtnieki tiks sodīti par termiņu neievērošanu, tiks ņemts vērā arī tas, ka celtnieku solījumi strādāt svētdien un pirmdien (17. un 18.novembrī) netika izpildīti.

Pēteris Dzalbe paziņoja, ka uz tilta viss esot sagatavots braucamās daļas asfaltēšanai, celtnieki solīja, ka otrdien un trešdien minētais posms tiks noasfaltēts. Pēc tam darbi tiks veikti 18.novembra un Marijas ielu krustojumā. Tiek plānots, ka līdz piektdienai objekts tiks nodots, atzīmēja P.Dzalbe.

„Es lūgtu Dzalbes kungu nenodarboties tikai ar celtnieku sodīšanu, bet palīdzēt darba organizācijā, lai ziemas perioda sākumā ar tiltu nebūtu nekādu problēmu”, piebilda pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis.

Atbildot uz jautājumu par to, kā celtnieki skaidro termiņu neievērošanu, pilsētas mērs atbildēja: „Šo jautājumu labāk būtu uzdot pašiem celtniekiem. Iespējams, viņiem ir kauns pilsētas vadības un jūsu priekšā”. J.Lāčplēsis piebilda, ka minētais objekts ir visai sarežģīts, tajā strādā vairāki darbuzņēmēji, kuri, iespējams, neņēma vērā darbu secību, nepareizi izvirzīja prioritātes.


Написать комментарий