Daugavpils novada 1.-6.klašu skolēnus aicina piedalīties Ziemassvētku atklātņu konkursā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada 1.-6.klašu skolēni tiek aicināti piedalīties Ziemassvētku atklātņu konkursā, vēstīts Daugavpils novada pašvaldības mājas lapā.

Labāko darbu autori tiks apbalvoti, kā arī varēs lepoties ar to, ka viņu darbi tiks izmantoti Daugavpils novada domes Ziemassvētku apsveikuma atklātņu izgatavošanai.

Jāatzīmē, ka konkursu rīkotāja ir Daugavpils novada vizuālās mākslas skolotāju metodiskā apvienība sadarbībā ar Daugavpils novada Lietu pārvaldes informācijas un sabiedrisko attiecību daļu.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, konkursa dalībniekiem jāveido vizuālās mākslas darbi glezniecības vai grafikas tehnikās. Konkursa darbiem tiek piedāvātas trīs tēmas: „Svecītes gaismiņā”, „Balts sniedziņš snieg uz skujiņām” un  „Ziemassvētki – eņģeļu laiks”.

Jāņem vērā, ka no vienas izglītības iestādes var iesniegt ne vairāk kā 3 darbus, tādēļ konkursa 1.kārta notiks izglītības iestādēs. 2.kārtā katra izglītības iestāde līdz 2013.gada 4.decembrim iesniegs darbus Daugavpils novada Lietu pārvaldes informācijas un sabiedrisko attiecību daļā, un kompetentā žūrija izvēlēsies oriģinālākos darbus. 


Написать комментарий