Portāla Gorod.lv lasītāji Ziemassvētku un Jaungada dāvanas iegādājas Daugavpilī

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daudzu iemīļotie svētki – Ziemassvētki un Jaunais gads – saistās ne tikai ar vēlēšanu piepildīšanos un labu noskaņojumu, bet arī ar dažādām rūpēm.

Gribas, lai šie svētki būtu neizmirstami un sirsnīgi, lai visi tuvinieki, draugi saņemtu oriģinālas dāvanas, bet svētku galds būtu bagātīgi klāts. Daļa no mums par to rūpējas kādu laiku pirms Ziemassvētkiem, izdomājot, ko dāvinās, kā servēs galdu, kur iegādāsies produktus. Nereti taupības nolūkos pēc dāvanām brauc uz citām pilsētām un valstīm.

Citi dāvanas iegādājas dažas stundas pirms jaunā gada iestāšanās, ieskrienot kādā lielveikalā un īpaši neizvēloties.

Portāls Gorod.lv veica mūsu lasītāju aptauju, lai noskaidrotu, kur viņi plāno iegādāties Ziemassvētku un Jaungada dāvanas.

Vairākums respondentu (40%) dāvanas iegādāsies Daugavpilī. Jāpiebilst, ka piektdien, 6.decembrī, Vienības laukumā sāks darboties Ziemassvētku tirdziņš, kurā piedalīsies vairāk nekā 20 uzņēmēji un amatnieki no Daugavpils, Rēzeknes, Krāslavas novadiem, no Lietuvas. Šajās tirdzniecības vietās līdz 2014.gada 5.kanvārim varēs iegādāties Jaungada rotājumus, tējas, konditorejas izstrādājumus, žāvētus produktus un daudz ko citu.  

11% respondentu dāvanas iegādāsies Baltkrievijā. 7% aptaujas dalībnieku pēc dāvanām un suvenīriem plānot doties uz Lietuvas galvaspilsētu.

5% aptaujāto dāvanas iegādāsies Eiropas pilsētās. Uz Krieviju pēc dāvanām dosies 4% respondentu, 2% brauks uz Rīgu.

28% respondentu neplāno iegādāties Ziemassvētku un Jaungada dāvanas. Iespējams, viņi uzskata, ka vislabākā dāvana ir pašu rokām izgatavotā dāvana.


Написать комментарий