Džeimss Blants saderinājies ar britu hercoga mazmeitu

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Kļuvis zināms, ka bijušais karavīrs, karalienes miesassargs un dziesminieks Džeimss Blants (39) lūdzis savas mīļotās sievietes Sofijas Veleslijas (29) sirdi un roku. 

„Visi par to tagad runā,” kāds pāra draugs par saderināšanos ieminējies portālam MailOnline. „Mēs jau to gaidījām, taču tās aizvien ir lieliskas ziņas.”

Pagājušajos Ziemassvētkos Džeimss Blants bildinājis savu ilggadējo draudzeni – Sofiju Velesliju. Viņa ir Velingtonas hercoga Artura Valeriana Veleslija mazmeita un laba draudzene hercogienes Ketrīnas māsai Pipai Midltonei. Abas savulaik kopā studējušas Edinburgas universitātē. Sofija šobrīd strādā par juristkonsultanti Londonā. 

Džeimsa un Sofijas romantiskās attiecības aizsākās 2012. gada sākumā. 2011. gada nogalē viņus iepazīstināja dziedātāja jaunākā māsa Deizija. 

Lai gan Blants parasti atturas no savas privātās dzīves komentēšanas publiski, par attiecībām ar Sofiju viņš reiz izteicies: „Viss, ko varu pateikt, ir tas, ka šobrīd esmu ļoti laimīgs kopā ar Sofiju. Tikai spēcīga personība spēj būt līdzās kādam, kurš strādā mūzikas industrijā. Ir grūti, ja esi ar kādu attiecībās un tev „piešuj” kaut ko tikai tāpēc, ka esi kādai citai stāvējis līdzās. Jābūt ļoti stiprai personībai, lai ar to tiktu galā. Man ir ļoti paveicies, ka man ir Sofija.” 

Blanta un Veleslijas draugi lēš, ka pāris kāzas plāno šā gada vasarā, un tās visticamāk notikšot hercoga īpašumā Hempšīrā. Svinības iespējams apmeklēšot arī Eltons Džons ar dzīvesbiedru Deividu Fērnišu. Džeimss intervijās bieži veltījis atzinīgus vārdus Eltonam, jo tieši viņš pirmais noticējis jaunā mūziķa talantam un 2004. gadā uzaicinājis viņu par savu koncertu iesildošo mākslinieku. Blants arī ir dziedājis Eltona Džona svinībās – dienā, kad viņš sarakstījās ar savu partneri Deividu Fērnišu. 


Написать комментарий