Ar eiro ieviešanu saistītas sūdzības Daugavpils dome nesaņem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā Daugavpils domes 6. janvāra preses konferencē paziņoja domes izpilddirektors Andrejs Kursītis, pašvaldība nesaņem sūdzības, kas ir saistītas ar eiro ieviešanas procesu.

A. Kursītis pastāstīja, ka uzņēmums „Daugavpils satiksme”, kura pārziņā ir pilsētas autobusu un tramvaju pārvadājumi, problēmas, kuras ir saistītas ar vienlaicīgu divu valūtu izmantošanu, neizjūt.

Runājot par veikaliem, pašvaldībā atzīmēja, ka pilsētā ir zināmi gadījumi, kad dažos veikalos dažreiz nepietiek eiro, lai izdotu atlikumu. Pārmetumu, kuri ir saistīti ar pašvaldības uzņēmumu darbu, nav – apliecināja A. Kursītis.

Savukārt mērs Jānis Lāčplēsis, komentējot dažus iedzīvotāju ziņojumus, ka līdz ar eiro ieviešanu viņi novēro zināmu preču vai pakalpojumu cenu pieaugumu, paziņoja: „Principā cenu izmaiņas pārejas uz eiro dēļ pie mums nav iespējamas. Visi pašvaldības uzņēmumu izcenojumi ir izskatīti un apstiprināti, un visi noapaļojumi veikti par labu patērētājiem. Nekādi papildus aprēķinus pilsētas uzņēmumi pārejas uz eiro dēļ nevar ieviest”. 


Написать комментарий