T.Bikovskis: Jaunatnes departaments sadarbojas ar uzņēmējiem, bet par visiem projektiem atbildīga ir īpaša Domes nodaļa

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, pagājušajā vasarā notikušie Daugavpils pilsētas svētki bija veltīti uzņēmējiem.

Viens no galvenajiem Pilsētas svētku pasākumiem bija vietējo uzņēmēju gājiens, kurā pēc Jaunatnes departamenta aicinājuma kā brīvprātīgie piedalījās arī jaunieši.

Darba grupas, kura pēta pilsētas jaunatnes politiku, pārstāvji uzskata, ka Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments ļoti maz sadarbojas ar uzņēmējiem.

Departamenta vadītājs Teodors Bikovskis paskaidroja portālam Gorod.lv, ka uzņēmējdarbības jautājumus mūsu pilsētā pārrauga īpaša pašvaldības struktūra – Biznesa attīstības nodaļa Vladimira Nadeždina vadībā. „Šī nodaļa ir visu jaunu uzņēmēju atbalsta projektu kurators.

Pastāvīgi sadarbojamies ar uzņēmējiem projekta „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās” ietvaros, kurā jaunieši aktīvi piedalās. Līdzīgs projekts bija ieplānots sadarbībā ar Daugavpils Universitātes Juridiskās palīdzības un uzņēmējdarbības atbalsta centru, taču tas tika apturēts.

Departaments rīko jauniešu un uzņēmēju tikšanās. 2013.gadā tika organizēts forums „HEYDAY”, „Praktisko iemaņu skola”, „Uzņēmīgo un atjautīgo jauniešu skola”. Jāatzīmē, ka līdzīgu projektu patstāvīgi realizēja arī pilsētas skolu parlaments”, pastāstīja T.Bikovskis.


Написать комментарий