Inta Vaivode: Esmu par to, lai medicīnas pakalpojumu kvalitāte Daugavpilī uzlabotos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, Daugavpils pilsētas domes deputāts un ārsts Vladimirs Borisjonoks ierosināja izveidot komisiju, kas nodarbotos ar veselības aprūpes jautājumiem.

Pēc viņa domām, komisijas darba un medicīnas jomas turpmākās attīstības plānošanas jautājums esot ļoti plašs. Komisija varētu palīdzēt Daugavpils reģionālās slimnīcas finansējuma jautājumu, medicīnisko pakalpojumu kvalitātes uzlabošanas jautājumu risināšanā.

Jāpiebilst, ka neapmierinātība ar medicīniskajiem pakalpojumiem bijusi vienmēr. Tiesa, iepriekšēja Daugavpils pilsētas domes pieredze liecina, ka pēc īpaši izveidotās komisijas darba rezultātu paziņošanas parasti notiek kādas iestādes vadības maiņa.

Tomēr Daugavpils reģionālās slimnīcas valdes locekle Inta Vaivode nedomā, ka kārtējā komisija varētu ietekmēt viņas kā iestādes vadītājas darbu.

Pēc viņas vārdiem, viņa godprātīgi pilda savus pienākumus saskaņā ar darba līgumu, un minēto situāciju uztver mierīgi.

„Nevaru komentēt Domes lēmumu par kārtējās komisijas izveidi, bet esmu par to, lai medicīnas pakalpojumu kvalitāte Daugavpilī uzlabotos.

Jāpiebilst, ka medicīniskos pakalpojumus mūsu pilsētā sniedz ne tikai Daugavpils reģionālā slimnīca, bet arī poliklīnikas, ģimenes ārstu prakses”, paskaidroja I.Vaivode.

Deputāta V.Borisjonoka iniciatīvu atbalstīja viņa kolēģis ārsts Reinis Joksts, kurš uzskata, ka komisijā jādarbojas arī mūsu slimnīcas līdzdibinātāju – Daugavpils novada domes un Ilūkstes novada domes – pārstāvjiem. 


Написать комментарий