Bijušās deputātes A.Rimvidas-Mickevičas uzņēmums iznīcinās blusas un žurkas Daugavpils dzīvojamās mājās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar iepirkuma rezultātiem, SIA „Daugavpils DzKSU” izsludinātajā konkursā ir noteikts uzvarētājs – Daugavpils dzīvojamo māju dezinsekcijas un deratizācijas pasākumus veiks Daugavpils pilsētas A.Rimvidas-Mickevičas individuālais uzņēmums "MEDICĪNISKĀ DEZINFEKCIJA".

Individuālā komersanta – bijušās Daugavpils pilsētas domes deputātes Anželas Rimvidas-Mickevičas – piedāvājums 6 piedāvājumu vidū bija visizdevīgākais. Iepirkuma uzvarētājs tiks noteiks, ņemot vērā aprēķinus pēc noteiktas formulas.

Rezultātā par konkursa uzvarētāju atzina IU "MEDICĪNISKĀ DEZINFEKCIJA", kuras pakalpojumi 2014.gadā izmaksās 15 tūkst. eiro. Pārējo pretendentu – SIA „Pest Baltic” (Rīga), SIA „Aktis” (Rīga), SIA „Remroks” (Rīga), SIA „Arkāns” (Skrīveri), SIA “Allais-tranzīts D” (Daugavpils) – piedāvājumi nebija tik izdevīgi.

Jāatzīmē, ka 2012.gadā minētie pakalpojumi maksāja 15 tūkst. latus (21 343,08 eiro), tomēr līgums bija spēkā vairāk, nekā gadu. Šoreiz līguma summa ir mazāka, bet tas domāts viena gada laikam.

Esošais pakalpojums paredz plāna pagrabtelpas dezinsekcijas veikšanu divas reizes gadā, nepieciešamības gadījumā un pamatojoties uz iedzīvotāju iesniegumiem tiks veikti arī deratizācijas un papildus dezinsekcijas darbi.


Написать комментарий