Jaunā daugavpiliete piedāvā neparastu skatījumu uz mūsu pilsētu 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Nav noslēpums, ka apkārtējā pasaule ir skaista un pārsteigumu pilna, turklāt skaistumu var pamanīt pat parastās un ikdienišķās lietās.

Lai to izdarītu, vienkārši uzmanīgāk jāieskatās pasaulē, jāmaina ierastais skatpunkts, tad pat labi zināmas pilsētas ēkas izskatīsies savādāk, un iela, pa kuru staigā katru dienu, liksies daudz pievilcīgāka.

Šādu neparastu skatījumu uz mūsu pilsētu piedāvā jaunā un talantīgā daugavpiliete Aleksandra. Vairāk nekā 30 viņas fotodarbi mēneša laikā būs apskatāmi kafejnīcā „Vēsma”.

Neskatoties uz to, ka jaunai fotogrāfei ir tikai 15 gadi un viņa mācās Saskaņas pamatskolas 8.klasē, viņas fotogrāfijās vērojams visai nobriedušais un neparastais skatījums uz pasauli.

Pēc autores vārdiem, fotogrāfija viņu interesēja kopš bērnības, viņai daudz palīdzēja vectētiņš, kurš iemācīja fotogrāfijas pamatus. Tagad Aleksandrai visvairāk patīk „iemūžināt brīdi”, fotografējot ainavas un dabas parādības, piemēram, mākoņus vai atspulgus ūdenī un stiklā. Tāpat viņai patīk pievērst uzmanību detaļām, ēkas fasādei vai neparastam dekora elementam.

Aleksandra pastāstīja portālam Gorod.lv, ka viņas nākamā profesija noteikti būs saistīta ar fotogrāfiju, iespējams, viņa nodarbosies ar foto dizainu.

Izņemot fotogrāfiju, meitenei patīk lasīt grāmatas par dažādu pasaules valstu vēsturi un kultūru un, paķerot līdzi fotoaparātu, pastaigāties pa pilsētu. Novēlam jaunai fotogrāfei veiksmi un iespēju piedalīties dažādās izstādēs!



Написать комментарий

"viņas fotogrāfijās vērojams visai nobriedušais un neparastais skatījums uz pasauli" - un kur tas pamanāms?