MIL: Skandalozi pazīstamais Toronto mērs ārstēsies no narkomānijas

foto: davidfeldmanshow.com
foto: davidfeldmanshow.com

Kanādas pilsētas Toronto mērs Robs Fords pārtrauca savu vēlēšanu kampaņu un pieņēma lēmumu vērsties pēc palīdzības, lai atbrīvotos no narkotiku atkarības, ceturtdien ziņo izdevums Toronto Sun, atsaucoties uz Forda paziņojumu.

Kā ziņo AP, mērs ņems atvaļinājumu. Pēc Forda vārdiem „ir pienācis laiks atrisināt problēmas”. Tāpat Toronto mērs paziņoja, ka ir gatavs pirmsvēlēšanu kampaņas pārtraukumam, ziņo ria.ru.

Atgādināsim, ka pērn vienas no lielākajām Kanādas pilsētām mērs Robs Fords nokļuva skandāla centrā video ieraksta dēļ, kurā viņš smēķē kreku. Mērs atvainojās pilsētniekiem vietējās radio stacijas ēterā un atzinās, ka viņa rīcība ir muļķīga, kā arī apsolīja samazināt alkohola patēriņu, bet paziņoja, ka nedomā atkāpties no sava amata.

Pēc kāda laika Fordu atkal nofilmēja – jau iereibušā stāvoklī. Tādējādi viņš pārkāpa savu solījumu atteikties no kaitīgajiem ieradumiem. Video, kurš tika ievietots internetā, Robs Fords lamājās un izteica aizvainojošas piezīmes pilsētas policijas priekšniekam, – ziņo vz.ru.

Eksperti pieņēma, ka tas postoši ietekmēs jau tā viņa iedragāto reputāciju. Tomēr Fords amatu nezaudēja un tagad domā palikt uz otro termiņu: viņam ir liela popularitāte Toronto iedzīvotāju vidū.

Saskaņā ar Toronto veikto aptauju šonedēļ Fordu atbalsta 27% vēlētāju. Viņa konkurentus – Olīviju Čou un Džonu Tori atbilstoši 34% un 24% vēlētāju. Tādēļ Robam, neskatoties uz viņa neviennozīmīgo uzvedību, ir izredzes pretendēt uz otro termiņu.


Написать комментарий