Rēzeknē notiks fotoizstāde akcijas „Tev arī ir mamma” ietvaros

foto: vtyumene.ru
foto: vtyumene.ru

Akcijas „Tev arī ir mamma” ietvaros Māmiņu klubs sadarbībā ar Rēzeknes fotogrāfiem un Latgales Kultūrvēstures muzeju no 10. maija līdz 15. jūnijam organizē fotoizstādi „Māmiņas ziedi”, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Kurš gan sievietei ir vismīļākais un tuvākais? Protams, tie ir viņas bērni! Jo tie taču ir viņas dzīves ziedi. Sievietēm patīk ziedi, un viņas pašas ir skaistas kā ziedi. Ar ko gan var iepriecināt sievieti? Protams, ar ziediem! Mamma... bērni... ziedi... – laimes, mīlestības un dzīves salikums. Grūti pateikt, kas no tiem skaistāks vai svarīgāks. Vienkārši apvienosim šo visu skaisto fotogrāfijās!

No marta līdz maijam fotogrāfi Aleksandrs Lebeds, Edgars Pavlovskis, Ēriks Zlatkus, Natālija Ivanova, Ivars Daugulis, Andrejs Vasjukevičs, Elis Gile, Ināra Salmiņa, Ramira Uzulnika un Ilona Ratinska organizēs bezmaksas fotosesijas, lai iemūžinātu māmiņas kopā ar bērniem.

Fotoizstādes atklāšana notiks Mātes dienas priekšvakarā 10. maijā plkst. 11.00. Šajā dienā bērni varēs savām rokām veidot dāvanas savām māmiņām. Kamēr bērni radoši darbosies, mammas un pārējie pasākuma viesi varēs klausīties nelielu koncertu un aplūkot fotogrāfijas.

Nepalaidiet garām iespēju ieraudzīt visaizkustinošākos mirkļus, patiesas emocijas un nebeidzamu maigumu mātes un bērna attiecībās.


Написать комментарий